HUBUNGI KAMI

Kami akan membalas mesej anda secepat mungkin, sebarang pertanyaan boleh tanya terus atau isi form dibawah. Kepuasan anda menjadi keutamaan kami dalam berkerja.

Hantar Email :

Info

Jalan Haji Musa

Kota Samarahan, Sarawak.

+6013825896

darimatastore@gmail.com

Soalan yang Selalu ditanya ??

Berikut anda soalan yang selalu ditanya kepada kami.

Bagaimana Harga Untuk Servis ??

Caj yang dikenakan servis kami adalah berdarkan apa yang diminta jika banyak benda di minta maka kosnya akan meningkat. Kami juga akan turut mencadangkan cadangan terbaik berdasarkan kos yang dimiliki oleh pelangan kami.

Design Bagaimana?

Dalammenghasilkan design kami mempunyai 2 perinsip utama pertama design dari bakal pelanggan kami dan kedua adalah design yang kami cadangkan untuk bakal pelangan kami. Design yang kami hasilkan adalah berdasarkan persetujuan kedua-dua belah pihak.

Programming Apa semua servisnya??

Servis pengaturcaraan yang kami tawarkan adalah pelbagai tetapi mengikut  kepayahan sesuatu masalah tersebut.Kami tidak mengabil bahgian jika ia berkaitan dengan netwoking kami hanya fokus kepada programming.

Caj kelasnya bagaimana ??

Caj kelas yang kami tawarkan adalah bergandung kepada penganjur menjeput kami. Ada kala kami akan mengadakan meetup maka tiada sebarang caj dikenakan kepada yang hadir. Kami juga adakan kelas kawasan pedalaman.

Bila ada bengkelnya ??

Bila bengkel,tidak menentu kebanyak bengkel mengikut pemintaan dari orang yang ingin sertai bengkel tersebut. Kebiasaan-nya kami akan mengadakan meetup, bengkel dalam sebulan ada 3 kali berbayar dan free sahaja kerana kami organisasi ICT sosial.

Bengkel Apa Semua yang diajar ??

pelbagai pembelajaran yang akan di ajar berdasarkan pemintaan. Bukan sahaja bidang ICT tetapi pelbagai bidang. Kami juga mengadakan meetup tujuan nya adalah untuk berkongsi ilmu masing-masing mengikut kemahiran masing-masing

Contact Us

Jangan berasa segan dan silu untk menghubugi KAMI isi Form dibawah kami akan menjempu anda via email bila ada news, events dan meetup.

Ready to get started?

Maka nya hubungi kami Darimata 

” idea bukan sekadar kata-kata”

DARI MATA

Darimata adalah sebuah agensi generasi baru: terbuka, tidak rumit, digital 100%.

Email : darimatastore@gmail.com
Phone : +60138258096 (call/WA) 

© 2016 Darimata.

LINK INFO

Tentang Kami
Kerjaya
Contact Us

IKUTI KAMI